Telefoon: (0314) 681 330

Sinds de invoering van passend onderwijs willen we in Nederland zoveel mogelijk kinderen het reguliere onderwijs laten volgen. Bij het aanmelden van uw kind heeft de school, Het Timpaan dus, een zorgplicht. Dit betekent dat de school bij aanmelding met de ouders/verzorgers bespreekt of uw kind extra ondersteuning nodig heeft en hoe deze kan worden georganiseerd. Dit kan op: • het Timpaan, eventueel met extra ondersteuning in of buiten de klas; • een andere reguliere basisschool in de regio; • het speciaal onderwijs.

U kunt uw kind aanmelden als het drie jaar is geworden. Daarvoor organiseren we een aantal middagen tijdens het schooljaar waarop dit kan. Wilt u een afspraak maken voor een van deze middagen dan neemt u contact op met onze administratief medewerker Ceciel Maas. Zij is gedurende de ochtenden telefonisch te bereiken op 0314-681330. Per email via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Misschien volgt uw kind al onderwijs op een andere school en wilt u uw kind gedurende het schooljaar bij ons aanmelden, dan kunt u contact opnemen met de adjunct-directeur Jolande Bisseling voor nadere informatie en een kennismaking. Zij is van dinsdag t/m vrijdag te bereiken via 0314-681330 of via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Na de aanmelding volgt, ongeveer twee maanden voordat uw kind daadwerkelijk vier jaar wordt, een kennismakingsgesprek met de leerkracht van uw kind. In dat gesprek wordt informatie uitgewisseld (denk aan overdrachtsformulieren van de peuterspeelzaal of de kinderopvang) en kan uw kind kennismaken met de leerkracht en samen met u de klas bekijken.